Monday, January 21, 2013

Moga kita menjadi yang baru ditahun yang baru ~

Assalamualaikum..

Hai gorgeous!! ini entry pertama selepas hampir setahun tidak post apa-apa ya. i like that.!

Selamat Tahun Baru 2013 walaupun dh terlambat nak wish *sgt
Mohon tahun baru ini kita akan menjadi manusia yang lebih cekal, jasmani dan rohani.. aamiin
Ini cerita saya selama tidak mengupdate blog :

1. 10/09/2012

- Memulakan hari pertama internship di T-Systems Malaysia di Cyberjaya selama 6 bulan yang bakal berakhir 22/02/2013, yehaa lagi sebulan saje you olss..

2. oh nothing to display..... harap maaf ya, dah tak ingat sangat apa-apa yg berlaku sepanjang 2012. yang baik jadikan pedoman yang buruk jadikan sempadan..


p/s : wish you full of joys, happiness, love and success in this year. 24/02/2013 ni Maulidur Rasul, mohon memperbanyak kan selawat ya, terutama buat diri sendiri..


Peace and love,

Syafika Jamaludin -_-



Us without ayah....