Tuesday, March 6, 2012

Entry ini tajuknye merah oren!

Assalamualaikum...

Entry ni tajuk die merah oren sbb nak cerita tntg family day ktorg mase raye cine aritu..dah lame bru nak post, dah berhabuk pun citenye..em, tema family day ni 1st day merah dan 2nd day wane oren..oh suweet la..sangat3 seronok sbb sume ktorg x kenal, pastu boleh je masuk sbb dorg mmg giler2 (bukan gilerr oke?).. oke la malas sudah nak menulis, kite tgk gmbr jela k..hee...

p/s : urutan peristiwa adalah dari gmbr paling akhir..hehe

Ayahanda Jamal+Bonda Jasmah+Ayahanda Nashuri+Bonda kak jijie(xtau name ne..)
adek beradik yg sengal!
 Gmbar Famili Day yg super owesome!!
 oke due org ni mmg sgt over ye, harap paham!




 tgk tu baju yg paling laen tu saye lah~





Tu dia, juara karok kite..caya la abg wan!!



Ape2 pun doa dulu~




cubit nak??


Gmbr ni sgt owesome!!!



ye saye tahu anda hensem, xpayah la buat muke gitu..
 Tentatif Program~





Berduet katenye!




kayak kemana ktorg pun kemana tah..

 





Adek dan Kakak!













sekian tu saje cerita nye..ade mase jumpe lagi.. ^____^

0 comments: