Tuesday, January 3, 2012

Selamat Tahun Baru!!

Assalamualaikum..

lambatnye wish tahun baru yaya..haha..xpela nak buat cmne, ade benda penting yg perlu diselesaikan dulu..yaya dah nak final Khamis ni..jadi ni entry terakhir b4 final exam..xde ape2 dlm ni pun, cume nak wish je..


[1] Selamat tahun baru buat semua org, moga tahun yg mendatang membawa seribu kebaikan buat semua, amin..
[2] Selamat hari lahir Art syg..dah wish by phone, lmbt sikit wish kat blog..(01/01/2012 - oke awk dh 22)
[3] Selamat berfinal utk UMPians!! do ur very best, remember that Allah is always with u..
[4] Selamat buat diri ini, moga menjadi insan yg berguna untuk agama, bangsa dan negara.. tabahkan hati, tenangkan fikiran. semoga berjaya untuk final exam mendatang..aminn

Final2!!!
05/01/2012 - WAN Technology
09/01/2012 - DNS
10/01/2012 - Current issues in ICT
11/01/2012 - Computer Ethics and Policies

p/s : Buat ibu tersayang, adek sgt2 bahagia punya ibu seperti anda..adek doakan ibu sentiasa dalam perlindungan Allah, dipermudahkan segala urusan, moga sejahtera dan bahagia sentiasa..aminn..

0 comments: